Најубавите нешта во животот преку фотографиите на Емилија и Александар

Убавината на животот е кога ќе најдеш една личност за која знаеш дека е тука да остане засекогаш… И сфаќаш дека во животот навистина ти цветаат рози во мигот кога тој ќе ти ти подари прстен и сф…

Најдобрите љубовни моменти од 2018 – Showreel Zaga 2018

Зага Продукција ги спакува во едно видео најдобрите љубовни кадри снимени во 2018-та година. Паровите кои кажаа „да“ и посетија повеќе интересни дестинации се дел од ова видео кое зрачи со љубов:…