Најдобрите љубовни моменти од 2018 – Showreel Zaga 2018

Зага Продукција ги спакува во едно видео најдобрите љубовни кадри снимени во 2018-та година. Паровите кои кажаа „да“ и посетија повеќе интересни дестинации се дел од ова видео кое зрачи со љубов:…