(ИНТЕРВЈУ) Малите невести на Наташа – најдобриот подарок за една невеста

Од сите можни свадбени подароци на светот, „малата невеста“ облечена во венчаница (која може да биде идентична како онаа на невестата), е дефинитивно нешто на што нема да остане рамнодушен ниту еден б…