8 главни трендови кај венчаниците за 2020 година

Доколку се прашувате што ќе биде тренди во светот на венчаниците во 2020 година, ние го имаме одговорот на сите ваши прашања. Согласно пролетната модна недела на венчаници, нешто со што сите светски д…

Совршен дизајн и беспрекорна изработка – венчаници од Ателје Проновиас

Венчаниците на „Ателје Проновиас“ се рачно изработени во срцето на ателјето во Барселона. Оваа колекција нуди елегантни и иновативни дизајни и материјали, украсени со деликатни детали. Погледнете ги в…

Совети за слабите и ситни невести: Како да ја изберете совршената венчаница?

Доколку сте ситно градена девојка, бидете подготвена да најдете многу венчаници кои ќе ви се допаднат, кои штом ги пробате ќе ви бидат големи и нема да ви стојат добро. Ситните жени се обично слаби и …

Што да облече вашата мајка на вашата свадба?

Неизбежно е при подготовките на венчавката да се замешате и малку околу изборот на облека на вашата мајка. Доколку сметате дека ќе и треба ваша помош при изборот, еве неколку совети кои може да ви бид…