Направи сама: Украсете ги црните шноли со бисери

Доколку не сте љубители на цветови и венчиња, а сепак како невеста треба да имате нешто во косата, еве еден многу лесен начин да ги украсите црните шноли со бисерчиња. Дефинитивно сме „ЗА“ ваков украс…