Намирници кои треба да ги избегнувате за да имате блескаво бела насмевка

Убавата и бела насмевка е задолжителна на Вашата свадба. Но, тоа не подразбира само посета на стоматолог или пак избор на кармин кој ќе ги истакне Вашите усни. Морате да водите сметка за храната која …