12 прекрасни свадбени тетоважи

Еден од најновите трендови кај венчавките во последните години е прстен-тетоважа. Многу од познатите личности ги имаат, и прават тетоважи со дати, имиња, иницијали и слично. Доколку и вие не сакате тр…