Совети за слабите и ситни невести: Како да ја изберете совршената венчаница?

Доколку сте ситно градена девојка, бидете подготвена да најдете многу венчаници кои ќе ви се допаднат, кои штом ги пробате ќе ви бидат големи и нема да ви стојат добро. Ситните жени се обично слаби и …