Креативни начини како да ги декорирате салфетите

Салфетите се неопходен детаљ на секоја маса, а нивната декорација може многу да направи за масата да изгледа совршено. Без разлика дали за вашата свадба ќе користите текстилни или хартиени салфети, мо…