Грешки кои не треба да ги правите кога очекувате свршенички прстен

Знаете дека доаѓа моментот… Можеби со него и веќе заедно сте биле да гледате прстени, или едноставно насетувате дека тој се подготвува да го направи тој чекор. Како и да е, веќе сте сигурна дека…

8 нешта кои треба да ги направите откако ќе се верите

Тој го постави прашањето. Вие рековте ДА! Сега што? Следнте 8 работи ќе ви помогнат да одлуите што прво да направите, и како да уживате во секоја секунда од свадбените подготовки. 1.Јавете им се на на…

6 начини да го натерате да ве запроси

Многу пати има сценарија кога партнерот не се чувствува доволно сигурен во себе за да ја запроси својата партнерка, па потребно му е малку да го „осигурате“ дека нема да згреши и дека нема да биде одб…

3 работи кои не треба да му ги правите на вереничкиот прстен

Вашиот свршенички прстен не е само симбол на вашето соединување. Исто така има голема емотивна вредност и е скапоцено парче накит кое можете да го пренесувате од генерација на генерација, доколку знае…