Синтра, Португалија, романтична дестинација за меден месец

За авантуристите и оние кои ги сакаат патувањата, предлагаме свадбено патување во градчето Синтра, Португалија, кое е прогласено за најромантична дестинација за 2019та година. До Синтра можете да отид…

4 мали места во Европа, совршени за меден месец

За да имате прекрасен меден месец не значи дека задолжително треба да отпатувате на некоја прекуоеканска егзотична дестинација. И Европа има многу прекрасни и романтини градови и мали гратчиња, соврше…