Веридба: Подготовки, организација, обичаи и сè што треба да знаете

Како и за сѐ останато, така и за веридбата обичаите и традицијата се разликуваат во различните делови од Македонија. Но, ќе се обидеме генерално да објасниме што се случува секаде. ЗАПРОСУВАЊЕ Првиот …