Свадбени моменти кои не треба да ги споделувате на социјалните мрежи

Во време на свадбени статуси и чекирања, линијата меѓу сентименталните и недозволенитеобјави на социјалните мрежи може да стане непрепознатлива. Па ако се плашите да не прикачите нешто повеќе од дозво…