DIY Хартиени топки, романтични свеќички и цветни вазнички како совршени декорации

Ако сте љубителка на уметноста и сакате сама да придонесете во декорирањето на сопствената свадба , можеби ќе изгубите повеќе време, но така ќе заштедите и пари, и ќе дадете посебен печат на вашиот на…

Направи сама: Украсете ги црните шноли со бисери

Доколку не сте љубители на цветови и венчиња, а сепак како невеста треба да имате нешто во косата, еве еден многу лесен начин да ги украсите црните шноли со бисерчиња. Дефинитивно сме „ЗА“ ваков украс…