Најдобрите свечени тоалети од Оскари 2019

Црвениот тепих на Оскарите секогаш е инспирација за девојките кои сакаат да изгледаат беспрекорно и гламурозно. Она што оваа година го сервираа познатите се инспиративни тоалети, кои освен на црвен те…