Најубавите нешта во животот преку фотографиите на Емилија и Александар

Убавината на животот е кога ќе најдеш една личност за која знаеш дека е тука да остане засекогаш… И сфаќаш дека во животот навистина ти цветаат рози во мигот кога тој ќе ти ти подари прстен и сф…