Мила Кадриу: Невестите со самодоверба оставаат силен впечаток!

Креаторката Мила Кадриу има важна улога во животот на секоја жена – таа ги реализира соништата на секоја невеста, креирајќи венчаници од соништата. Сопственичката на „MCouture“ за Bride.Mk откри…