10 најпопуларни дестинации за меден месец

Медениот месец е едно од најзначајните и секако, најнезаборавните патувања во животот. Меѓутоа, планирањето на овој толку посебен одмор може да биде подеднакво исцрпувачки како и планирањето на самата…

4 мали места во Европа, совршени за меден месец

За да имате прекрасен меден месец не значи дека задолжително треба да отпатувате на некоја прекуоеканска егзотична дестинација. И Европа има многу прекрасни и романтини градови и мали гратчиња, соврше…