Што да облече вашата мајка на вашата свадба?

Неизбежно е при подготовките на венчавката да се замешате и малку околу изборот на облека на вашата мајка. Доколку сметате дека ќе и треба ваша помош при изборот, еве неколку совети кои може да ви бид…