За plus size невести: 8 главни правила за купување венчаница

Да се најде венчаницата од соништата е голем предизвик за секоја невеста особено за оние кои имаат вишок килограми. Една елегантно пополнета (и горда на тоа) невеста, Британи Џибонс, открива како да ј…