4 мали места во Европа, совршени за меден месец

За да имате прекрасен меден месец не значи дека задолжително треба да отпатувате на некоја прекуоеканска егзотична дестинација. И Европа има многу прекрасни и романтини градови и мали гратчиња, соврше…