Во дилема: Како да се одлучите меѓу две венчаници?

Уште пред да се впуштите во авантурата на пронаоѓање на венчаница, тргнувате со помислата дека треба да ја пронајдете „вистинската“. Но што ако наместо една најдете две, а таков луксуз не можете да си…