25 Уникатни, рачно изработени покани од „Гвендолин“

Поканата за свадба е првиот впечаток кој го оставате кај гостите за тоа што може да очекуваат на денот на свадбата. А кога поканата фасцинира со својот дизајн, е тогаш дефинитивно секој ќе посака да д…

Идеи за неодоливи и уникатни невестински бонбончиња

Ви предлагаме 18 прекрасни невестински бонбончиња со кои ќе ги разгалите Вашите гости. Ние ви ја даваме само идејата, а за нејзина реализација обратете кај некое ателје кое се занимава со организација…

15 клучни чекори за запросувањето што секој маж мора да ги знае!

Кога е љубовта во прашање, нештата се многу јасни! Ако сметате дека крај себе ја имате девојката која ве прави среќен и со која можете да се видите себеси и по 10 и по 30 години, немојте да се двоумит…