Антонија Ристовска: Невестата треба да носи венчаница во која ќе се чувствува удобно и пријатно

Дизајнерката Антонија Ристовска со години ги дотерува невестите, креирајќи за нив прекрасни, романтични и нежни венчаници. Ја прашавме какви венчаници се хит во моментов, како и тоа на што треба да вн…