Нова садбена идеја – декоративни ѕидови со шампањ

Во чекор со најновите светски трендови, секогаш први ви најавуваме што ќе биде актуелно во иднина и кај нас (нели, додека да стигне трендот тука), па доколку сакате да бидете меѓу првите во нешто R…

Креативни идеи како да ги означите броевите на масите

Креативноста може да искористите буквално во секој детаљ од вашата свадба, а ако сте перфекционисти, сигурно нема да дозволите броевите на масите да бидат испишани на некое обично картонче. Еве некои …