Колоритна свадбена фото-сесија, инспирирана од Тејлор Свифт

Фотографката Ештон Кели имала визија за свадбена фотосесија со тематика инспирирана од Тејлор Свифт. Како голем фан на Тејлор,Ештон знаела точно како сака да изгледа нејзината свадба,и внимателно го о…

Модерно декорирани свадбени автомобили

Една од декорациите кои се задолжителни на секоја свадба е украсувањето на свадбениот автомобил. Обично се препушта на декоратерките и цвеќарките, но многу е битно да им објасните што точно сакате, ин…

Свадбени трендови во 2019-та

Доколку планирате да правите свадба оваа година, секако дека сакате се да биде совршено, сите гости да си поминат убаво и да ја запомнат вашата свадба по нешто посебно. Точно дека организацијата може …

Свадбен споменар со автограми од сите гости

Еден не толку актуелен се’ уште кај нас дел од свадбите се т.н. „weeding books memories“  кои се многу актуелни во светот. Имено, станува збор за едно катче на свадбата каде што сите гости се по…

DIY Хартиени топки, романтични свеќички и цветни вазнички како совршени декорации

Ако сте љубителка на уметноста и сакате сама да придонесете во декорирањето на сопствената свадба , можеби ќе изгубите повеќе време, но така ќе заштедите и пари, и ќе дадете посебен печат на вашиот на…

Декоративни идеи за свадба на Велигден

Велигден е еден од најубавите празници во христијанската религија, а многумина се решаваат својата свадба да ја направат токму на тој убав ден. Со оглед на тоа што секогаш се паѓа во недела, и секогаш…

Креативни идеи за модерни перничиња за бурми

Ако сте од оние невести кои внимаваат на секој детаљ од нивната свадба, сигурно не сакате перничето за бурмите да ви биде нешто „веќе видено“. Токму затоа ви претставуваме неколку перничиња и алтернат…

Креативни начини како да ги декорирате салфетите

Салфетите се неопходен детаљ на секоја маса, а нивната декорација може многу да направи за масата да изгледа совршено. Без разлика дали за вашата свадба ќе користите текстилни или хартиени салфети, мо…