Во кои денови од годината треба да избегнете да правите свадба

Ако сте донеле одлука дека сакате да запловите во брачните води, веројатно сите планови за венчавката се веќе почнати. Првото нешто што се прави пред да започнат другите подготовки е одредувањето дату…