Свадбен споменар со автограми од сите гости

Еден не толку актуелен се’ уште кај нас дел од свадбите се т.н. „weeding books memories“  кои се многу актуелни во светот. Имено, станува збор за едно катче на свадбата каде што сите гости се по…

Гости кои не мора да ги поканите на свадба

Создавањето на листата на гости можеби е најстресниот момент од подготовките и организацијата на венчавката. Без разлика дали ќе правите мала забава за најблиските или голема венчавка, секогаш има луѓ…

3 кул начини да ги изненадите гостите на кои никој не би се сетил

Кај македонските свадби ако постои некое изненадување тоа се подразбира дека се или трубачи или чоколадна фонтана. Но, откако овие две нешта станаа нешто што е очекувано да се види на свадба и нема ни…