Колекција венчаници на Зухаир Мурад, есен 2019

Зухаир Мурад ја презентираше новата колекција венчаници, која изобилува со цветни мотиви. Лотуси, цветови, ливчиња можат да се најдат насекаде, извезени на прекрасните и луксузни материјали. Погледнет…

Совршен дизајн и беспрекорна изработка – венчаници од Ателје Проновиас

Венчаниците на „Ателје Проновиас“ се рачно изработени во срцето на ателјето во Барселона. Оваа колекција нуди елегантни и иновативни дизајни и материјали, украсени со деликатни детали. Погледнете ги в…

Прекрасни венчаници со пердуви

За оние невести кои сакаат вистински да изненадат и да заблескаат на нивната свадба, предлагаме да одберат венчаница со пердуви. Ваквите модели се најнов тренд меѓу венчаниците кај светски познатите д…

Совети за слабите и ситни невести: Како да ја изберете совршената венчаница?

Доколку сте ситно градена девојка, бидете подготвена да најдете многу венчаници кои ќе ви се допаднат, кои штом ги пробате ќе ви бидат големи и нема да ви стојат добро. Ситните жени се обично слаби и …

Работи кои секоја невеста треба да ги знае пред да купува венчаница

Венчаницата ја носите само еднаш во животот и затоа е важно во неа да изгледате совршено. Не сакате подоцна кога ќе ги гледате фотографиите од свадбата да се каете што сте го облекле баш тој модел кој…

Мила Кадриу: Невестите со самодоверба оставаат силен впечаток!

Креаторката Мила Кадриу има важна улога во животот на секоја жена – таа ги реализира соништата на секоја невеста, креирајќи венчаници од соништата. Сопственичката на „MCouture“ за Bride.Mk откри…

За plus size невести: 8 главни правила за купување венчаница

Да се најде венчаницата од соништата е голем предизвик за секоја невеста особено за оние кои имаат вишок килограми. Една елегантно пополнета (и горда на тоа) невеста, Британи Џибонс, открива како да ј…