Луксузната свадба на Сандра и Димитар во приватна вила во Струмица

Локацијата за свадба воопшто не треба да ви биде тема за размислување, доколку имате на располагање приватна вила, со доволно голем двор да ги собере сите ваши гости. Секако, за да се долови амбиентот…

Магична свадба: Јулијана & Александар

Сокриени во замокот на бесконечноста ги открив најголемите богатства на светот. Во длабочината на твојата душа и зениците на твоите очи јасно можам да видам каде извира среќата која се слева право во …

Приказна за љубовта низ фотографиите на Драгана и Боби

Ова е една од најубавите љубовни приказни за кои сте слушнале и кои сте ги прочитале… Некогаш одамна луѓето биле многу моќни суштества. Тие имале по две глави, четири раце и нозе, големо срце и …

Најубавите нешта во животот преку фотографиите на Емилија и Александар

Убавината на животот е кога ќе најдеш една личност за која знаеш дека е тука да остане засекогаш… И сфаќаш дека во животот навистина ти цветаат рози во мигот кога тој ќе ти ти подари прстен и сф…