Три причини зошто да си земете балетанки на свадбата

Секоја жена е свесна за предностите кои ги имаат високите потпетици, но исто толку добро знае и дека тие претставуваат проблем кога цел ден треба да се носат. Проблемите околу болките во нозете, отече…