Колекција Деница на Ателје Антонија Ристовска

Следејќи го својот препознатлив и својствен стил на изразување, дизајнерката Антонија Ристовска со својата најнова колекција насловена „Деница 2019“ носи креативна свежина и спој меѓу модерниот и безв…