DIY Хартиени топки, романтични свеќички и цветни вазнички како совршени декорации

Ако сте љубителка на уметноста и сакате сама да придонесете во декорирањето на сопствената свадба , можеби ќе изгубите повеќе време, но така ќе заштед…

Свадбени моменти кои не треба да ги споделувате на социјалните мрежи

Во време на свадбени статуси и чекирања, линијата меѓу сентименталните и недозволенитеобјави на социјалните мрежи може да стане непрепознатлива. Па ак…