root
2 Articles0 Comments

Идеален начин на запросување според дамите?

Дамите најчесто уште од својата најрана возраст замислуваат како ќе изгледа нивниот иден сопруг, начинот на кој тој ќе ги побара за жена и како ќе изгледа нивната свадба… А неодамна бил дефинира…

Историја на венчалниот прстен

Традицијата на носење венчален прстен потекнува од Антички Египет. Тогаш прстеност служел како печат со кој фараоните ги потпишувале своите наредби. Со текот на времето Египетските аристократи почнале…