Маја Ристовска
76 Articles0 Comments

Креативни начини како да ги декорирате салфетите

Салфетите се неопходен детаљ на секоја маса, а нивната декорација може многу да направи за масата да изгледа совршено. Без разлика дали за вашата свадба ќе користите текстилни или хартиени салфети, мо…

Идеи за неодоливи и уникатни невестински бонбончиња

Ви предлагаме 18 прекрасни невестински бонбончиња со кои ќе ги разгалите Вашите гости. Ние ви ја даваме само идејата, а за нејзина реализација обратете кај некое ателје кое се занимава со организација…

12 прекрасни свадбени тетоважи

Еден од најновите трендови кај венчавките во последните години е прстен-тетоважа. Многу од познатите личности ги имаат, и прават тетоважи со дати, имиња, иницијали и слично. Доколку и вие не сакате тр…

15 клучни чекори за запросувањето што секој маж мора да ги знае!

Кога е љубовта во прашање, нештата се многу јасни! Ако сметате дека крај себе ја имате девојката која ве прави среќен и со која можете да се видите себеси и по 10 и по 30 години, немојте да се двоумит…

ALEGRIA – Колекција венчаници од Галиа Лахав

„Алегрија“ е името на новата колекција венчални фустани од модната куќа за висока мода во светот на венчаниците, „Галиа Лахав“. Повторно восхитувачка и возбудувачка, колекцијата венчаници е наменета з…

Најдобрите љубовни моменти од 2018 – Showreel Zaga 2018

Зага Продукција ги спакува во едно видео најдобрите љубовни кадри снимени во 2018-та година. Паровите кои кажаа „да“ и посетија повеќе интересни дестинации се дел од ова видео кое зрачи со љубов:…