Крис Џад од лично искуство: „Како е да бидеш оженет со славна личност?“

jlo-cris-judd-mСекако, да се биде во брак со славна личност звучи навистина одлично.

Прочитај повеќе...

Мажи го опишуваат моментот кога сфатиле дека ја пронашле сродната душа

prikaznimaziЉубовната приказна на секој пар опфаќа серија моменти: првиот состанок, првиот бакнеж...

Прочитај повеќе...

4 свадбени моменти кои не треба да ги споделувате на социјалните мрежи

selfi-mВо време на свадбени статуси и чекирања, линијата меѓу сентименталните и недозволените...

Прочитај повеќе...

Дали би ја жртвувале венчаницата за навистина добри фотографии?

zrvuvaven-mВашата венчаница ќе биде најскапиот фустан кој ќе го купите во животот...

Прочитај повеќе...

Три совети за штотуку венчани парови

stotukuvenc-mВенчавката значи почеток на нов живот, а и присуство на многу нови прашања...

Прочитај повеќе...

Младоженци во солзи - Реакциите кога прв пат ја гледаат невестата

mlad3-mДодека на секоја свадба погледите на сите се вперени кон прекрасната невеста, ретко кој ќе го...

Прочитај повеќе...

Претседателот Ѓорѓе Иванов во улога на кум на свадба

gorgeПретседателот Ѓорѓе Иванов изминатиот викенд беше кум на свадба.

..

Прочитај повеќе...

Што прават младите на првата брачна ноќ?

spienje-mГо знаете ли оној виц? Што прават младите првата брачна ноќ? - Бројат пари!...

Прочитај повеќе...

Знаете ли зошто младоженецот ја пренесува невестата преку прагот?

ceremony-mПо завршувањето на свадбата и кога младите си одат дома, обично во...

Прочитај повеќе...

Дали да го смените презимето или не?

prezime-mБез сомнение, многу нешта се менуваат со бракот. Но дали треба да се смени и Вашето презиме?

Прочитај повеќе...