Најдоброто од ЗАГА спакувано во едно видео

Во пресрет на новата свадбена сезона 2017, водечката продукциска куќа за свадбена фотографија „Зага“ објави кратко видео со инсерти од најубавите љубовни видеа создадени минатата година.  Уживајте во неполни 3 минути љубов, „фатена“ во кадрите на „Зага“:

13502679 10153537133731333 2692470022017203804 o

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?