Свадбени покани со изглед на уплатници

Ако немате идеја како да изгледаат вашите покани, само погледнете околу вас, идеи има безброј. Така еден пар од Хрватска направиле покани во вид на уплатници, кои ги содржат сите детали за одржувањето на свадбата. Не знаеме дали младенците се банкари или не, но сепак им честитаме се оригиналната идеја.

uplatnica-pokana

 

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?