100 песни за првиот свадбен танц

prvtanc100pesniДоколку ви е смечено од неколкуте песни кои се секогаш избор за прв танц на македонските...

Прочитај повеќе...

Каталеја - ателјето за декорации на нова локација

katalejanovoatelje-mЗа идните невести на кои им е потребна помош и организација...

Прочитај повеќе...

Како всушност се чувствува таткото кога ја дава ќерката на зетот?

tatkokerkaДодека вие се грижите за тоа како цел ден ќе издржите на високи потпетици...

Прочитај повеќе...

Магична свадбена Дизни торта која раскажува бајка

disney projection cakeНа прв поглед изгледа како обична бела свадбена торта без ниту една декорација....

Прочитај повеќе...

Суеверија или вистини: Народни верувања поврзани со свадбата

narodniveruvanja-mИма голем број суеверија околу венчавките. Разни народи имаат верувања за тоа...

Прочитај повеќе...

Што никако не смеете да направите пред гостите на свадба

Couple WeddingПонекогаш, за жал, нештата не се онакви какви што ги планирате, а за...

Прочитај повеќе...

Северина ќе се мажи со синот на Кеба

seveigorСпоред младоженецот, свадбата ќе биде на есен!

Прочитај повеќе...

7 работи што секој младоженец треба да ги знае

mladozenecsovetiСвадбата е еден од најважните настани во животот на секој човек....

Прочитај повеќе...

Љубовна прогноза: Со кој хороскопски знак е најдобро да се ожените?

horoskopsvadba2Многу жени се грижат за тоа кога ќе се омажат, но и мажите размислуваат...

Прочитај повеќе...

8 причини зошто мажите не сакаат да се женат

propo-man-woman-mПонекогаш мажите мислат вака: „Прво ќе направам куќа, па ќе купам автомобил и викендица...

Прочитај повеќе...

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?