Супер идеја: Персонализирани чинии за најблиските гости

cinija1Има толку многу работи кои би сакале да им ги кажеме на гостите на свадбата, секако на оние...

Прочитај повеќе...

Најдобрите датуми за свадба во 2016-та година

wedding-dateИако суеверните сметаат дека во престапна година свадбите треба да се избегнуваат, во 2016 година

Прочитај повеќе...

20 едноставни, но спектакуларни декорации за маса

20ednsostavnidekoraciizamasa-mВашиот свадбен декор е лесен начин да се изразите себеси и да ја персонализирате...

Прочитај повеќе...

Свадбена приказна сочувана во ексклузивен „Photo Book“ свадбен албум

zebra1 16Ако и вие ја организирате Вашата свадба со многу енергија, темелност и очекување, сигурно

Прочитај повеќе...

„Гости, ја уништувате свадбата со мобилните телефони!“

stjuart-mПрофесионалниот фотограф за свадби од Австралија, Томас Стјуарт, се

Прочитај повеќе...

„ЗАГА Продукција“ го има најдоброто свадбено видео за 2015-та во Европа

zaganagradenovideo2015-mРеномираниот бренд за свадбена фотографија и видео „ЗАГА Продукција“ и оваа година...

Прочитај повеќе...

Направете свадбен споменар со автограми од Вашите гости

spomenarnasvadba-mЕден не толку актуелен се' уште кај нас дел од свадбите се т.н. „weeding books“ кои...

Прочитај повеќе...

Наместо свадбени бонбончиња: 7 креативни подароци за гостите

namestobonboncinja-mИскрено, свадбените бонбончиња сите ги чуваме извесно време дома и по одреден...

Прочитај повеќе...

Прекрасни комбинации на бои за есенска свадба

esenskiboisvadba2015-mВашата есенска свадба ќе има посебна убавина и топлина доколку ја „обоите“ во...

Прочитај повеќе...

Совршени свадбени фотографии кога врне

fotkinadozd-mНа денот на свадбата сите невести и младоженци се надеваат (и се молат) да има сонце и убаво време...

Прочитај повеќе...

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?