5 кул начини за превоз на свадбата

Оние кои сакаат да доживеат „селебрити филинг“ можеби пак ќе изберат лимузина, но за оние со малку откачен и авантуристички дух...

Прочитај повеќе...

Колку пари, толку музика, но внимателно при изборот

muzikasvadba-malaНеколку совети при изборот на музички бенд за свадбата...

Прочитај повеќе...

50 нијанси на лила

лила1Една од пет невести сака на нејзината свадба да биде застапена виолетовата боја, вака покажало истражувањето...

Прочитај повеќе...

Први 5 чекори до избор на боја за свадбата

boja77Свадбата спаѓа во еден од најзначајните настани во животот...

Прочитај повеќе...

Свадбена статистика – Кога е најдобро време за свадба?

nevesta99-malaКомпанијата "Wedding Paper Divas" спровела истражување меѓу своите клиенти, чии резултати се мошне интересни

Прочитај повеќе...

6 нешта за вашата свадба за кои нема да ви текне да прашате

baknez malaЕве што да направите во врска со некои детали за кои воопшто можеби не помислувате...

Прочитај повеќе...

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?