За нас

Драги читатели,


Пред Вас е единствениот специјализиран невестински портал во Македонија bride.mk, кој е посветен на сите што наскоро ќе бидат, или неодамна биле невести, но и на нивните најблиски и подалечни кои се подготвуваат за свадба. 


На порталот секојдневно можете да пронајдете многу модни и практични совети за подготовките за свадба, како и интересни совети за она што ја очекува жената во животот во брак.


Bride.мk освен корисните совети Ви нуди и многу инспиративни фотографии кои ќе им бидат од корист не само на идните невести, туку и на оние кои нудат производи или услуги поврзани со свадба.


Во Македонија годишно се склучуваат околу 15.000 бракови, што значи толку невести имаме годишно во нашата земја. Секоја од нив во периодот пред венчавката има свои прашања, дилеми и проблеми...

Одговорот на сите, сега може да го побарате и најдете низ содржините на овој нов невестински водич.


Уживајте со нашите убави идеи, за Вашиот најубав ден.


Тимот на bride.mk

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?