Водителот Игор Чурчиќ на романтичен начин ја запроси девојката среде емисија

Водителот Игор Чуркиќ и приреди вистинско изненадување на својата девојка Тијана Васиљевиќ. При запросувањето на водителот му помогна Жељко Васиќ кој беше гостин во емисијата. Иако е познат по непредвидливите ситуации, сепак никој не очекуваше дека при крајот на емисијата, ќе ја повика својата девојка и дека пред камерите ќе ја побара за жена.

igor-curcic-tijana-vasiljevic-m

„Ја пронајдов жената на мојот живот. На сите им ја посакувам истата среќа, а на мажите им порачувам да ги сакаат, почитуваат и чуваат своите девојки и сопруги“ – кажа Игор.

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?