„Проѕирни“ венчаници: Тренд за 2016-та

Еден од трендовите забележан на модната недела на венчаници одржана во Њујорк, е тоа дека во 2016-та година актуелни ќе бидат венчаниците на кои се гледа малку повеќе кожа. Еве неколку такви модели, наменети за похрабрите невести:

prozirnivencanici-g

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?