3Д цветови: Тренд од модната недела на венчаници 2016

Традиционалните цветни везови на венчаниците сега се заменуваат со 3Д цветови, со перфектен допир преку текстурата и димензијата на цветовите. Ова е дефинитивно тренд кој ќе биде застапен во венчаниците во 2016-та година. Еве неколку венчаници украсени со 3Д цветови:

3dcvetovi-trend

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?