10 нови и прекрасни невестински собрани фризури

Има невестински фризури кои никогаш не излегуваат од мода. Собраната свадбена фризура зрачи со елеганција, нема да ви пречи, и ќе ве направи прекрасна. Инспирирајте се од нашите најнови предлози:

novifrizuri0g

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?