Најнови венчаници на „Кокев“: Предколекција 2016

Ателјето за венчаници „Кокев“ ја претстави новата предколекција венчаници 2016. За модерните невести кои сакаат грациозно да заблескаат на најубавиот ден во животот, „Кокев“ ги предлага следните венчаници:

kokevpredkol2016-1

kokevpredkol2016-2

Фото: Ани и Дими

Модел: Лорена Орлиќ

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?