8 романтични „кроп-топ“ венчаници за невести кои ги следат трендовите

„Кроп-топ“ модата е вистински хит во моментот, а истата (иако многу ретко кај нас) може да се сретне и во модата кај венчаниците. За ултра модерните невести кои се секогаш во чекор со трендовите, но и оние кои можат да се пофалат со витка става и стомак, ви претставуваме 8 вакви прекрасни, дводелни, „кроп-топ“ венчаници:

kroptop-g

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?