5 прекрасни свадбени фризури инспирирани од Блејк Лајвли

Пет пати кога прекрасната актерка воодушеви со својата фризура! Кога се подготвувате за свадба имајте предвид дека природниот изглед секогаш е најубав, па наместо за „торта“ фризура слободно одберете некоја полежерна варијанта. Токму Блејк Лајвли во повеќе наврати сме имале прилика да ја видиме со нејзините блескави локни.

Еве пет идеи за фризура кои можете да ги направите за свадба, инспирирани од Блејк:

blake4

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?