Ексклузивна венчаница од студиото на Оскар де ла Рента

„Прекрасна е“, вели идната невеста Хаифа Снобар огледувајќи се во огледалото во студиото на Оскар де ла Рента. „Останав без зборови“. 26 годишната менаџерка на односи со јавноста штотуку пристигна во модното ателје на последната проба на нејзината венчаница, креирана од Петер Копинг.

Фустанот, во принцеза стил е прекриен со рачно изработени цветови на кои работеле 30 луѓе, повеќе од 1500 часа.
„Мислам дека е важно невестите да се чувствуваат удобно во венчаницата“, вели Копинг. „Затоа направивме нешто деликатно и лесно“ додава креаторот.

Погледнете ја венчаницата со внимателно одбрани детали и цветови ...

oskar7ekskluzivenfustan

 

bride300x200

Колку пари сметате дека се доволно да подарите кога двајца одите на свадба?